Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrerne

Af Alexandra Potter

Alexandra Potters fjerde bog på dansk er i feel-good genren, men har også noget på hjerte.

Denne enkeltstående roman er til alle dem, der bekymrer sig over, at livet ikke går som planlagt. Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrerne får dig til at grine og kan endda få dig til at græde. Men vigtigst af alt vil den minde dig om, at du ikke er alene, for vi er alle sammen i samme båd. 

Nell Stevens’ liv er et stort rod. 

Da Nells forretning går konkurs, går forholdet til kæresten samme vej, og det lykkelige liv falder fra hinanden. Hun skal ikke længere leve ”lykkeligt til sine dages ende” i Californien. Fallit, single og i fyrrerne flytter hun tilbage til London for at starte forfra, men meget har ændret sig, mens hun har været væk. Alle hendes single venner er nu gift og har børn. Skyhøje huslejer tvinger hende til at leje et værelse i et byhus i en forstad, og i en verden af ​​perfekte Instagram-liv føler hun som en f#ck-up. Endnu værre, en f#ck-up i fyrrerne. 

Men da Nell får et job med at skrive nekrologer, møder hun vidunderlige Cricket, en 81-årig enke med sine egne udfordringer, og et usandsynligt venskab opstår. Sammen begynder de at hjælpe hinanden med at hele deres knuste hjerter, håndtere tabet af det liv, de havde planlagt, og kaste sig ud i nye eventyr og finde uventede glæder. 

Fordi Nell er fast besluttet. Næste år vil tingene blive anderledes. Det er tid til at foretage et skift i livet. En ny start.

4 ud af 5 stjerner på Saxo.com