En ny chance

Anmeldelser af En ny chance:

Litteratursiden.dk (Pia Bechmann)
“Hjertevarm feel-good komedie om at gribe livet og finde modet til at indfri sine inderste drømme. Perfekt sommerlæsning og et sikkert hit til kærlighedshungrende læsere.

Slip bekymringerne og lad dig rive med i denne herlige britiske komedie, som sender et vigtigt budskab om at leve livet og tro på sig selv, også når det går skævt og alting ser sort ud. Alle fortjener en ny chance, og selv små afveje kan sætte store forandringer i gang, og måske er de små puf netop hvad man har brug for, når man ikke selv kan finde modet til at følge sine drømme.”
Læs hele anmeldelsen her…

Fiftyfabulous.dk
“Bogen er vidunderligt forfriskende og morsom, en kæk lille sag, som tilmed sætter gang i nogen sjove overvejelser om, hvordan vi skaber vores egen virkelighed, og hvor vigtigt det er, at vi vælger rigtigt.”
Læs hele anmeldelsen her…

bogordmedbriller (Facebook og Instagram)
“Selv om denne bog er på over 400 sider er den hurtigt læst, da jeg blev fanget i det magiske spind der var lagt over den. Den er sjov, sød og fyldt med humor, hvilket altid gør en læseoplevelse mere værd og spændende. Jeg kan varmt anbefale En ny chance og vil give den fire hjerter ud af fem. det er ikke sidste gang jeg læser en bog af Alexandra Potter.”

Lektørudtalelse
“Her er chick-lit for alle pengene … Man er aldrig nervøs for, om det hele ender godt, men man er godt underholdt undervejs.”

Deungesord.dk (Anne Mette Bach Jeppesen)
“Jeg var vild med, at der også var så meget humor til stede i bogen, og Tess udsætter virkelig sig selv for nogle forfærdelige ting undervejs, som jeg ikke kunne undgå at grine lidt af og i andre tilfælde krumme tæer af … en perfekt feriebog.”
Læs hele anmeldelsen her…

bookishloveaffair.dk
“Jeg er virkelig glad for, at jeg har læst En ny chance og det er en bog, jeg har tænkt meget på siden jeg læste den … En ny chance er helt klar værd at læse og give tid, for jo mere jeg tænker over den, jo mere glad er jeg for at have læst Tess’ historie.”
Læs hele anmeldelsen her…

Adventuresofabooknerd
En ny chance er en sød, hyggelig og god bog, hvor den ene side tager den næste. Det er en kærlighedshistorie som viser, at man kan finde kærligheden på de mest uventede steder, og når man mindst venter det. Men det er også en bog om selvværd og det at tro på sig selv og sine evner … En ny chance blæste mig ikke omkuld, men jeg hyggede mig, og det er bestemt ikke sidste gang jeg læser noget af Alexandra Potter.”
Læs hele anmeldelsen her…

Bogrummet.dk 
“Jeg har tidligere læst Alexandra Potters to forrige udgivelser på dansk, og jeg var begejstret for Potters humor-input i sin skrivemåde og beskrivelser af karaktererne. Dét der gør hendes bæger interessante og uimodståelige er hendes måde at krydre kærlighedshistorien med en god portion humor.

Det er en let-læst hyggelig kærlighedsroman, og jeg kan sagtens se den for mig som en spillefilm på det store lærred.” Fire ud af fem stjerner.
Læs hele anmeldelsen her…

Bogblogger.dk
“Drømme, der bliver til virkelighed på godt og ondt, må være omdrejningspunktet for denne roman, og romantik lærer vi også om på godt og ondt.”
Læs hele anmeldelsen her…

Annes Bogblog (fuglsangforoven)
“Bogen er over 400 sider lang og derfor måske i den lidt for tykke ende, hvis du spørger mig. Det skræmte mig lidt, at denne type bog fyldte så meget, men heldigvis flyder sproget nemt og godt, og det tog derfor ingen tid at komme igennem den. En ny chance er til dig, der trænger til lidt let at læse, noget der ikke kræver så meget og får dig i godt humør.”
Læs hele anmeldelsen her…