Bjergets skygge

Anmeldelser af Bjergets skygge:

Bognørden.dk

“Samlet set har jeg haft en virkelig usædvanlig læseoplevelse, jeg var tiltrukket og frastødt, fanget, samtidig med at jeg kunne mærke manglende fastholdelse. Så jeg ender i midten, for det kendetegner på bedste vis min oplevelse i Bombay.”
Læs hele anmeldelsen her

Litteratursiden.dk (Pia Bechmann)

“Bragende god fortsættelse af Shantaram. Alt flyder over med kærlighed til Bombay og alle de vidunderlige karakterer. En roman med filosofisk indsigt, som rammer dybt i hjertet….”

Læs hele anmeldelsen her

trolderier.wordpress.com (Bente Skou)

“…Uanset den forskel, som altså på ingenmåde gør bogen til en dårlig oplevelse overhovedet, men som har betydning for tildelingen af stjerner (Shantaram er en helt klar 5’er!!), så er det helt vildt interessant og fascinerede at være tilbage i GDRs verden…”

Læs hele anmeldelsen her

Bogvægten.dk (Birte Strandby)

“Her er et stort, broget persongalleri, gode dialoger og et til tider hektisk handling. Romanen er ikke ganske så fængende som Shantaram, men næsten.”

Læs hele anmeldelsen her

Fyens Stiftstidende (Jens Eichler Lorenzen)

“Roberts er på sin vis en habil fortæller, i hvert fald er romanen fuld af fortællerglæde og energi. Historien om australske Lindsay, der fristes af en tilværelse som pasforfalsker i Bombays vanvittige underverden, er en god røverhistorie med mange gode optrin.”

Lektørudtalelse (Lone Krøgh)

“Farverig og handlingsmættet underholdningsroman, som foregår i Bombay.”