Forførende Paris

Anmeldelser af Forførende Paris:

Litteratursiden.dk (Pia Bechmann)
“Det flyder over med boblende romantik og søde smil, når Ruby Miller drager ud på endnu et farverigt og forførende eventyr. ’Forførende Paris’ er en sødmefyldt hyldest til kærligheden og hjerter i brand.

Der er absolut ingen grund til at vente: pop champagnen, kap jordforbindelsen og spring ud i ’Forførende Paris’ – én af de mest magiske og vidunderlige kærlighedsromaner jeg endnu har læst.”
Læs hele anmeldelsen her…

Søndag (47/2016)
“Forførende Paris er let fordøjelig og fornøjelig underholdning.”

Lektørudtalelse
“Det er en sød og sjov chick-lit i høj kvalitet, som gør præcis hvad den skal, nemlig at underholde læseren med en god kærlighedshistorie tilsat en god portion humor.”

Bogblogger.dk
“En hyggelig og letlæst bog med en romantisk åre og skønt venskab.” Læs hele anmeldelsen her…

Bogrummet.dk 4-ud-af-5
“Alexandra Potter har igen skrevet en særdeles vellykket feel-good roman, der passer perfekt under genren chick lit. Det gør det blot endnu bedre, at hendes beskrivelser af Paris – både syn og dufte – er så virkelighedstro, at man føler, man er i Paris sammen med personerne i bogen. Så find dig et tæppe og en god kop te, og læn dig tilbage for at nyde et kærlighedsmysterium i kærlighedens by.”
Læs hele anmeldelsen her…

Bognørden (bognorden.blogspot.dk)
Det er chiklit, feelgood, Paris og underholdning i en herlig blanding. Smilet kommer frem mens handlingen rulles ud, og så er det sådan set bare at læne sig tilbage og nyde turen.
Læs hele anmeldelsen her…

Bogvægten.dk (Birte Strandby)
“Romanen er fin i al sin forudsigelighed, hvis man vil nyde en let chicklit, og så får man de parisiske stilikoners hemmeligheder og fortællingen om den store kærlighed i tilgift.”
Læs hele anmeldelsen her…