Magisk karma

Anmeldelser af Magisk karma:

Femina (Julia Lahme) 5 ud af 6 stjerner

“Magisk karma af Alexandra Potter er en af den slags bøger, du forelsker dig i. Vi møder Ruby, som opdager, at hendes forlovede er et dumt svin, og stikker af til Indien for at mødes med sin søster. Søsteren brænder Ruby af, så Ruby er nødt til at rejse landet tyndt for at finde søsteren – dog heldigvis godt hjulpet af en indtagende amerikansk mand. Sproget er malende og ukompliceret, og plottet overrasker. Ud over at denne knaldroman er virkelig god underholdning og den fineste kærlighedshistorie, er den sjov! Du klukker i sofaen og må forsøge at holde masken i toget, mens du læser den, og så den også noget til den bløde, mere eftertænksomme side. Jeg elskede både “Bridget Jones’ dagbog” og “Spis, bed og elsk”, og Magisk karma ligger et særligt lyserødt sted lige imellem. Læs den, hvis du ikke kan huske, om du tror på kærligheden, eller hvis du trænger til den perfekte bog at ligge med under æbletræet med.

Frk. Bogorm – blog

Det er en skøn roman – en af de sjoveste og herligste chick-littromaner, jeg længe har læst.
Den er morsom uden at være skinger, den giver stof til reflektion og er magisk uden at være helt ude i hampen.
Jeg kan på det varmeste anbefale dig at stifte bekendtskab med Alexandra Potter!
Læs hele anmeldelsen her…

Søndag (Dorthe Liljensøe)

Roadtrip i Indien
“Ruby Miller skriver kærlighedsromaner med succes. Hendes eget kærlighedsliv er til gengæld ikke særligt succesfuldt. Og nu lider hun ovenikøbet af skriveblokering. Så da hendes agent foreslår hende at tage på ferie, rejser hun til Goa i Indien, hvor hendes noget ustrukturerede lillesøster Amy har opholdt sig i længere tid, og som nu er på vej hjem til England og et nyt arbejde. Men da søstrene efter en afslappet uge skal hjem, stikker Amy af for at gifte sig med en indisk yogalærer. Og så starter Rubys rejse rundt i Indien for at finde Amy og stoppe brylluppet. I toget til Delhi møder hun amerikaneren Jack, som hun straks afskyr, men da hun får stjålet al sin baggage og sin taske, er der kun én at hente hjælp hos Jack. Sammen med Jacks indiske chauffør drager de nu ud på en magisk rejse, hvor Ruby igen og igen kvajer sig, hvor hun langsomt får Indien ind under huden, og hvor hun begynder at forstå den grænseløse kærlighed. For den humoristiske og superromantiske læser er dette kærlighedsromanens svar på Taj Mahal.”

Bogvægten (Birte Strandby)
Vejen til den store kærlighed er brolagt med misforståelser og gåder … læs mere her …

Bogrummet.dk
Jeg kan rigtig godt lide, at Potter fører læseren med på tur i det nordlige Indien, hvor vi bl.a. oplever Taj Mahal i Agra, tempelbesøg i Pushkar og månebryllupper i Udaipur. Jeg har altid været betaget af Indien og efter at have læst denne bog, er ønsket om at komme til Indian steget. Læs mere her…

Ruskjærs bøger – blog
Denne bog var virkelig en oplevelse for mig at læse, da jeg selv var i Indien for 12 år siden – og lad mig bare sige det pænt jeg blev ikke forelsket i Indien som hovedpersonen i denne bog gjorde… læs mere her…

Altomintet – blog
Ud fra forsiden og hvad jeg kunne læse bag på, havde jeg store forhåbninger til denne bog. Disse forhåbninger blev indfriet. Bogen var let, sjov, skønne karakterer og en fangende historie om to personer som ved første møde absolut ikke kan fordrage hinanden, men som ved skæbnens og en smule uhelds vilje, tager på en længere tur igennem Indien. Savner du en let læst, humoristisk og spændende bog, kan denne absolut anbefales.
Jeg giver bogen 5 ud af 5 ♥♥♥♥♥ Læs mere her…