Fortiden tur/retur af Elizabeth Noble

Efortiden tur returr det værd at risikere alt for endnu en chance for lykke? Selv ens bedste veninde?

Susannah har levet sammen med Doug i otte år, fungeret som stedmor for hans tre børn uden at blive påskønnet og spekuleret på, hvorfor det ikke går hende på, når han undertiden sover på sit arbejdsværelse. Hun har kendt sin bedste veninde, Amelia, siden de var teenagere. Amelia lægger ikke fingrene imellem, og Susannah bryder sig ikke om at høre, hvad Amelia har at sige om hendes uforpligtende forhold.

Ved sin brors bryllup løber Susannah ind i Rob – hendes første kærlighed, hendes livs kærlighed. Der er ingen ring på hans ringfinger, og Susannah begynder at fantasere. Hendes fantasier forvandles til virkelighed, da Rob ringer til hende. Susannahs genoplivede følelser for Rob ryster hendes verden, der dernæst bliver vendt totalt på hovedet af en afsløring fra Amelia. Netop som Susannah og Amelia har mest brug for hinanden, står de over for en krise, der truer med at flå deres venskab fra hinanden. Uden sin velkendte ledestjerne må Susannah endelig foretage nogle svære valg for omsider at blive voksen, uanset hvem eller hvad hun må forlade.

Hjertevarm, klog og sofistikeret. Fortiden tur/retur er en historie om den første kærlighed, bedste veninder og valg, der vil vinde genklang hos læsere alle vegne.

“Elizabeth Nobles nye roman Fortiden tur/retur kombinerer to af mine yndlingsting: en sexet, hjerteskærende kærlighedshistorie om et rigt og nuanceret venskab mellem to uforglemmelige kvinder. Hver detalje er lige i øjet, slutresultatet er en bog, der skaber en næsten uopnåelig cocktail af følelsesladet modenhed og ren morskab.” – Elin Hilderbrand forfatter til bestselleren The Island.

“En gribende eftertanke om forspildte chancer, kraften i kvindeligt venskab og nødvendigheden af altfavnende voksenliv. Fortiden tur/retur charmerer og underholder herligt, men er i sit hjerte en roman, der takler dybsindige temaer med klogskab og visdom.” – Susan Rebecca White, forfatter til A Soft Place to Land.

”Vidunderligt velskrevet … fuld af følelser” – Daily Mail

”Dejligt læseværdig” –The Times

Månedens bog i Gyldendals Romanbogklub – juli 2012