Shantaram

Anmeldelser af Shantaram

Chilli Magazine:

“Den Sejeste Bog! Du kan li” bogen hvis: Du mener, at virkeligheden er bedre end fantasi.”

Nordjyske Stiftstidende: seks ud af seks stjerner

“En gang imellem støder du på en bog, som læst på det rette tidspunkt kunne ændre dit liv, og som du med glæde  – og minimum – igen og igen vil vende tilbage til. En sådan bog er “Shantaram”.

Det er både en klogebog, og en bog med smæk for skillingen, og under læsningen veksler du hele tiden mellem panderynkende glimt af tænksom indsigt, der snart bliver afløst af højlydt grinen … det er sådan en bog, som du må eje og bruge og gøre notater i, og som du med garanti vil genlæse igen på et tidspunkt.”

MetroXpress:

“Du kan trygt tilbringe din sommerferie tilbagelænet i liggestolen med Shantaram i skødet og samtidig føle, at du er på en lang og eventyrlig rejse.”

Rundombogen.dk: fem stjerner

“Bogen er et pragtfuldt fyrværkeri af stemning levende personskildringer. En historie fyldt med sanselighed, dufte og  farver. Jeg blev med det samme hvirvlet ind i den herlige fortællekunst, der gang på gang imponerede mig. Og så skulle den ifølge rygtet oven i købet være sandfærdig.

Læs den, nyd den. Den er overvældende.”

Månedens bog – juni 2008.

Læs hele anmeldelsen på www.rundtombogen.dk

Lektørudtalelse:

“Farverig og handlingsmættet murstensroman fra 1980″ernes Bombay, som vil falde i smag hos mange læsre af gode underholdningsromaner.”

“Denne moppedreng af en debutroman er underholdende, faverig og vidtfavnende, og den vil appellere til de mange læsere, der uden at kunne definere det nærmere, efterspørger en god historie.”

Litteratursiden.dk:

“Oplev Bombay for fuld skrue med en australsk flugtfanges øjne! Storslået fortælling der har det mest: action, et farverigt persongalleri, maleriske beskrivelser …”

http://www.litteratursiden.dk/sw110721.asp

Fyens Stiftstidende:  fem stjerner

“Shantaram er en lang roman, men fødfuld, begejstret og indlevende leveret af en forfatter, der som jeg-fortælleren har levet af narkotikasalg, våbensmugling og siddet i fængsel på tre kontinenter.”

http://www.fyens.dk/article/931812:boeger-ogtegneserier–en-bog-for-johnny-depp

BogMagasinet:

“Det er en stærk roman, der på trods af sit murstensformat i lange passager er spændingsfyldt, livsbekræftende og gennemsyret af en tro på næstekærlighedens brobyggende, universelle egenskaber. Roberts evner at holde kadencen gennem romanen og giver et interessant og hudnært billede af, hvad der nærer menneskers had og drømme.”

http://www.bogmagasinet.com